Sobre Nosaltres

La nostra filosofia de treball es vincula a les estratègies de sostenibilitat: conservar i posar en valor les preexistències allargant la seva vida útil, reduir el consum energètic activament i passiva, utilitzar materials de construcció saludables i estratègies de biohabitabilitat. A RGN arquitectes pensem que cada decisió en criteris de sostenibilitat, per petita que sigui, és una millora pel futur de les persones i el planeta.

Estem orgullosos de tenir un gran equip de treball, de tracte proper i professional. Som un equip jove que aposta per la formació i millora contínua. L’estudi, amb base a Barcelona, està liderat per l’arquitecte Ricard Galiana Nadal que té amplia experiència en projectes de clients particulars, d’obra pública i del sector empresarial.

Tractem cada projecte de forma individual, adaptant el programa funcional i el disseny a mida de cada client. El nostre objectiu principal és fer el teu projecte, escoltant i entenent les teves necessitats, aportant la professionalitat i experiència en cada fase del projecte. L’equip treballa per transformar els problemes en solucions de manera resolutiva.

Des del despatx, treballem els projectes en tots els seus aspectes: funcional, creatiu, tècnic i normatiu per donar un servei a 360º.

Slide

Treball en equip
Cada un de nosaltres aporta el seu gra de sorra i això es reflecteix en la qualitat dels projectes.

Slide

Transparència
La nostra manera de treballar es basa en la confiança, adaptant els nostres serveis a les teves necessitats.

Slide

Atenció al servei
La dimensió de l’empresa ens permet realitzar una atenció personalitzada per a cada projecte
i estem compromesos amb els calendaris i les entregues en cada fase de projecte.

Slide

Millora i formació contínues
El nostre equip està sempre disposat a aprendre, afrontar nous reptes i créixer com a professionals.
Busquem la innovació i millora contínua formant els integrants de l’equip.

Slide

Sostenibilitat
El benestar de les persones i el planeta va estretament lligat a la sostenibilitat.
Per això apostem per l’estalvi energètic i d’aigua, reducció de residus, reutilització i reciclatge,
aplicant criteris de sostenibilitat en totes les fases del projecte, tant en el nivell mediambiental, com en l’econòmic i social.