14 febrer, 2019

Casa a Sant Joan Despí

A la reforma de la casa de Sant Joan Despí s’han realitzat modificacions a la distribució per adaptar-la a les necessitats del client.
 
La llum i les preexistències han sigut dos aspectes fonamentals a l’hora d’elaborar el projecte. Les modificacions a la distribució original han permès que la llum natural arribi fins el centre de la casa, fins i tot als espais originalment més foscos. Amb la tría dels acabats, s’ha volgut posar en valor els elements i materials preexistents per aconseguir un aspecte tranquil, modern i càlid.
 
 Aquesta reforma estètica va lligada a una estratègia de millora energètica. Per reduir el consum energètic s’ha instal·lat aïllament tèrmic en coberta i façanes, i s’han substituït les fusteries exteriors.
 
Autors: Ricard Galiana Nadal + Albert Martín Molina
Situació: Sant Joan Despí
Programa: Reforma integral d’habitatge
Client: Privat
Any: 2019

golfes casa sant joan despí
menjador casa sant joan despí
distribuidor casa sant joan despí
lavabo casa sant joan despi
cuina casa sant joan despí